Som una empresa dedicada a la realització de Publicitat Exterior.

Pretenem ser el col·laborador que us ajudarà a portar a terme els vostres projectes i campanyes Publicitàries arreu de Catalunya i Llevant. Us podem oferir tots els serveis en Publicitat Exterior, prospecció de nous emplaçaments per encàrrec, disseny, muntatge, decoració, retolació-impressió digital, fixacions, etc. Demaneu pressupost sense compromís. Disposem de Circuïts de tanques publicitàries d’altíssima qualitat, especialitzats en la cobertura de les zones turístiques de la Costa Brava i Costa Daurada. Consulteu les nostres disponibilitats.

Joaquim Albareda

Tanmateix la divisió dedicada a tancaments us proporcionarà les sol.lucions més eficaces, estètiques i racionals per a tanques de solars, d’obres o precautòries. El nostre objectiu és el servei al client, aportant la nostra àmplia experiència, màxima qualitat i rigor en els terminis d’entrega. En nosaltres trobareu l’assessorament necessari per a fer realitat l’èxit de les vostres iniciatives publicitàries.

publicitat exterior, cartell publicitari, cartells publicitaris, retol indicador, rotul indicador, retols indicadors, rotuls indicadors, cartellera publicitaria, cartelleres publicitaries, valla publicitaria, valles publicitaries, cartells oficials obres publiques, manteniment mobiliari urbà, torretes, publicitaries, torreta publicitaria, cartell obra publica, valla obra publica, oficines de venda, oficina de venta, lona publicitaria, lones publicitaries